SÅ HÄR GÅR BEHANDLINGEN TILL                                                                         BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px

Först går vi igenom orsaken till besväret, vi tittar vi på fotens hållning sedan görs styrke och rörlighets tester av fötterna. Vi känner efter var rörelseaxlarna är belägna i fotleden eftersom dessa ofta har förändrats i samband med besvären. Därefter har vi ett underlag på hur vi ska behandla just dina fötter.

Behandlingen görs av patienten med en anordning som kallas StretchPower.  Med hjälp av en stång på anordningen utövar man ett tryck på underbenet så att fotleden böjs, ökar rörligheten och korrigerar felet. Innan du börjar att behandla foten lägger vi den i rätt läge i StretchPower så att du får önskad effekt på behandlingen.

Behandlingen är helt smärtfri och får inte smärta, du själv kontrollerar behandlingen och får instruktioner samtidigt.

Vi har nu införskaffat avancerad mätutrustning som mäter fotens tryck och rörelse, med denna kan man se förändringar på fotens biomekanik före och efter behandling.

Vi kommer att vid vissa fall och när tid finns analysera med denna utrustning, detta sker sporadiskt tills vi är inkörda med denna analysmetod. Sedan kommer den att bli obligatorisk vid första behandlingen, detta kommer att betyda att den första behandlingen blir längre och vara dyrare för patienten, men det kommer att ge en bättre feedback och behandlingsresultat.

 

Mortons neurom före efter behandling plantar        Mortons neurom före efter behandling

Facebook  Se vad våra patienter recenserar om PRONATOS!